Moulin Roty - Apró csodák - Varázsfa: Erdei fenyő

4 312 Ft 5 390 Ft

Varázslatos erdei fenyő a Moulin Roty-tól

Ha igazi kis természetbarát vagy, szeretsz kirándulni és időd nagy részét legszívesebben a természet tanulmányozásával töltöd, akkor imádni fogod, ahogy ez a varázsfa a szemed láttára kel életre! Óvatosan hajtsd ki a papírfát, tedd a műanyag pohárba és öntsd rá a hozzá tartozó tasak folyadékot! Ezután nincs más dolgod, mint várni. Néhány órával később megtörténik a varázslat… a fenyő kivirágzik! Ugye milyen csodálatos?

Tovább válogatnál az Apró csodák kollekció izgalmas játékai között?
KATTINTS IDE!

4 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Moulin Roty – Apró csodák – Varázsfa: Erdei fenyő

Ha igazi kis természetbarát vagy, szeretsz kirándulni és időd nagy részét legszívesebben a természet tanulmányozásával töltöd, akkor imádni fogod, ahogy ez a varázsfa a szemed láttára kel életre! Óvatosan hajtsd ki a papírfát, tedd a műanyag pohárba és öntsd rá a hozzá tartozó tasak folyadékot! Ezután nincs más dolgod, mint várni. Néhány órával később megtörténik a varázslat… a fenyő kivirágzik!

Méret: 18  x 21 cm

Miért szeretjük a Moulin Roty-t?

A Moulin Roty több évtizedes múltra visszatekintő francia cég, mely kizárólag elsőosztályú és kiváló minőségű játékokat készít. Kifinomult stílus, minőségi anyaghasználat jellemzi.
Mindenük a mese és a mesélés, így a termékek megálmodásakor nem csak egy játékot, hanem egy egész mesevilágot alkotnak meg.

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a Montessori- szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Rendelési egység

Nem

, ,

Életkor

, , , , ,

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • moulin-roty-apro-csodak-varazslatos-muanyag-keszlet-zsugorkamoulin-roty-apro-csodak-varazslatos-muanyag-keszlet-zsugorka

  Moulin Roty – Apró csodák – Varázslatos műanyag készlet – Zsugorka

  4 232 Ft 5 290 Ft
 • Moulin Roty - Monokuláris - Távcső gyerekeknekMoulin Roty - Monokuláris - Távcső gyerekeknek

  Moulin Roty – Monokuláris – Távcső gyerekeknek

  6 290 Ft
 • moulin_roty_apro_csodak_mini_flipper_ur

  Moulin Roty – Apró csodák – Mini flipper – Űr

  2 090 Ft