Általános információk

Rendelésed valószínűleg beérkezett hozzánk, és rendszerünk foglalja is Neked a megrendelt termékeket, így nem szükséges új rendelést leadnod. Lehetőséged van választani banki utalás és utánvét között. Bármilyen kérdés esetén keress minket bátran! Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Ebben az esetben kérünk, hogy mihamarabb írj nekünk mailt a hello@manubaba.hu címre.

Csere, visszaküldés

Természetesen igen. A webshopon leadott rendelések esetében 14 napig van lehetőséged elállni a vásárlástól. A visszaküldés és annak költsége Téged terhel. A visszaküldésen kívül személyesen is behozhatod a terméket üzletünkbe. Itt elkérjük az utaláshoz szükséges adataidat, majd bankszámlaszámodra térítjük vissza az összeget. Az üzletben van lehetőséged más terméket is választani a visszafizetés helyett.

Kérlek ebben az esetben mihamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot mailben (hello@manubaba.hu.), hogy a lehető leggyorsabban orvosolni tudjuk a problémát!

Ajándékutalvány

Webáruházunkban és üzletünkben is van lehetőség ajándékutalványt vásárolni. A webshopon 5.000, és 10.000 Ft-os címletű ajándékutalványt vásárolhatsz, míg üzletünkben csak 10.000 Ft-os címletet. (Ezekből természetesen vehetsz többet, így összeállítható a megfelelő összeg, amit ajándékozni szeretnél.)

Beváltás:

Az üzletben vásárolt utalványokat kizárólag az üzletben, a webshopon vásároltakat pedig, kizárólag a webshopon lehet beváltani és levásárolni.

A webshopon vásárolt ajándékutalványt munkanapokon 24 órán belül küldjük ki a megadott e-mail címre.