Gyerekcipő választás –

A Manubaba üzletben, valamint a webshopon számos jó minőségű, első lépés és barefoot cipőt tartunk. A legjobb minőségű, legvagányabb, vagy épp legcsinosabb apró lábbeliket válogattuk össze Nektek, hogy minden évszakban szabadon szaladgálhassanak és játszhassanak a kicsik és nagyobbak egyaránt. 18-37 méretig színes és változatos palettát kínálunk. A puhatalpú babacipőktől kezdve a menő sportcipőkön át a csinos-csajos szandálokig – a szezonnak megfelelően – mindent megtaláltok.

Melyik a tökéletes gyerekcipő?

Kérdés esetén, kollégáink örömmel segítenek kiválasztani a kisgyerek lábának megfelelő gyerekcipőt!

Tudtátok, hogy méret probléma esetén ingyenes cipőcserét biztosítunk?
Nincs más tennivaló, mint a nem megfelelő méretű cipőt (még nem hordott állapotában) vissza kell juttatni valamilyen módon (személyesen vagy postai úton). Amennyiben van lehetőség rá, érdemes személyesen elhozni, hogy a megfelelő méretű és a fazonú cipőt meg tudjuk találni a kisgyereknek.

Amennyiben ez nem megoldható, akkor választható akár másik méret, akár másik fazon is választani a webshopon aktuálisan elérhető cipők közül. Ezt a cserét a Manubaba ingyenesen kiküldi, amint az előzetesen rendelt cipő visszaérkezett hozzánk. Kellemes válogatást kívánunk! 😊

Szűrő Showing 1 - 48 of 304 results
Kategóriák
Készlet
Nem
Cipőméretek
Cipőmárkák
Filters