Ajándéklista

Ajándékot adni öröm. Olyan ajándékot adni, amire az ünnepelt vágyik, még nagyobb boldogság…

Mikor új gyermek érkezik a családba, a rokonok és barátok ajándékokkal köszöntik őt. Ez a szokás nem csak egy kedves gesztus, hanem igen nagy segítség is, hiszen a szülőknek nem egyedül kell gondoskodniuk az összes babaholmi beszerzéséről. 

Ajándéklistánk segítségével szeretteid olyan ajándékokkal lephetnek meg Téged és gyermekedet, melyek kialakítása, minősége megfelel az elvárásaidnak és ízlésednek, melyekre valóban szükséged van és melyeket örömmel fogsz használni.

Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod a Manubaba honlapján, majd a webshop kínálatából összeállítani azon termékek listáját, melyekre vágysz. A listát a termékek alatt a MEGOSZTÁS felirat mellett található gombok segítségével e-mailben vagy Facebookon is meg tudod osztani családtagjaiddal és barátaiddal, akik így tudhatják, minek örülnétek a legjobban.

Legyen szó babaváróról, születés- vagy névnapról, keresztelőről, Karácsonyról, gyereknapról, Húsvétról, vagy bármilyen ünnepről, az ajándéklista az ajándékozó és ajándékozott számára egyaránt praktikus segítség!

Kérlek lépj be, hogy az ajándéklista összes funkcióját használhasd!
Product Ár Készlet állapota Actions
No products added to the wishlist
GO SHOP