FRODDO - Puhatalpú benti cipő - vászon és bőr - sötétkék

9 990 Ft

FRODDO nyitott benti gyerekcipő, sötétkék

A Froddo vagány benti cipője könnyű vászon és bőr anyagok kombinációjából készült, így ideális az egész napos használatra.

A cipő a természetes anyagoknak köszönhetően kiválóan biztosítja a szellőzést, így a kicsi lábak nem izzadnak bele. Az extrán puha és rugalmas, puha bőrrel bélelt talprész elősegíti a könnyed járást. A Froddo benti kiscipőjében a gyerekek szabadon játszhatnak, mozoghatnak és szaladgálhatnak.

Akár bent, a lakásban a hidegebb és csúszós padlózaton, vagy akár az óvodában, illetve bölcsiben váltócipőként is nagyon jó választás. A Froddo tépőzáras félcipője a tépőzár segítségével könnyen felvehető, így a gyerekek idővel saját maguk is bele tudnak bújni. Az egyszerű le és felvétel mellett a tépőzár biztosítja, hogy a kiscipő a lehető legjobban illeszkedjen a gyerekek lábára.

A Froddo cipők gyártásakor kiemelt figyelmet fordítanak a kiváló minőségű alapanyagok használatára, ezért gyerekek nem érintkeznek veszélyes kémiai vegyületekkel.

 

Leírás

FRODDO – Puhatalpú benti cipő – vászon és bőr – sötétkék

A gyerekcipők esetében mindig nagyon fontos, hogy a folyamatos növésben és változásban lévő gyermek-lábak soha ne legyenek szűk, kényelmetlen és kemény cipőbe bezárva. A kényelmetlen cipők viselése kihat a kicsik közérzetére és az egészséges testfelépítésre is. Éppen ezért minden egyes pár FRODDO cipő rendkívül puha, kényelmes és hajlékony (hosszában és keresztben egyaránt). Ezzel mindig elegendő mozgásteret biztosítanak a lábujjaknak, valamint lekövetik a láb anatómiai vonalát is.

A FRODDO minden egyes termékénél kiemelt figyelmet fordít a kiváló, de káros anyagoktól mentes, környezetbarát alapanyagok felhasználására. Puha, hajlékony gumitalpának köszönhetően tartós és könnyű viselet. Rugalmassága a természetes mozgást biztosít. Minden kiscipő valódi bőrből készül. A modellek változatos színekben és mintázatban érhetőek el. Mindenki könnyen megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

 

A cipők méretezése (mm)

19 méret 124
20 méret 131
21 méret 137
22 méret 144
23 méret 151
24 méret 157
25 méret 165
26 méret 172
27 méret 178
28 méret 185
29 méret 192


Méretprobléma esetén csere lehetőséget biztosítunk!

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú és jó minőségű fejlesztő játékok kerülnek fel a polcainkra. Ezek többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel gyere és tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Méret

, , , ,

Nem

,

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • D.D. Step - Nyitott gyerekcipő - zárt szandál - Rózsaszín, ezüst csillagosD.D. Step - Nyitott gyerekcipő - zárt szandál - Rózsaszín, ezüst csillagos

  D.D. Step – Nyitott gyerekcipő – zárt szandál – Rózsaszín, ezüst csillagos

  11 990 Ft
 • FRODDO - első lépés cipő - puhatalpú bőr gyerekcipő - kék bokacipő

  FRODDO – első lépés cipő – puhatalpú bőr gyerekcipő – kék bokacipő

  14 990 Ft
 • minőségi gyerekcipő - átmeneti cipő kislányoknak - minőségi, bőr gyerekcipő

  FRODDO – átmeneti, magasszárú bőr cipő – rózsaszín/csillagos

 • Azaga - Cipzáros talpú cipő az első lépésekhez - zárt bokacipő winter - kékAzaga - Cipzáros talpú cipő az első lépésekhez - zárt bokacipő winter - kék

  Azaga – Cipzáros talpú cipő az első lépésekhez – zárt bokacipő winter – kék

  14 890 Ft