FRODDO – Átmeneti, magasszárú, bőr gyerekcipő – vízkék

22 990 Ft

Minőségi, bőrből készült magasszárú, átmeneti gyerekcipő az első lépésekhez – nem csak utcai használatra

Gyönyörű puhatalpú, kívül-belül bőr “első cipő”. Ideális átmeneti időben kint a szabadban, vagy akár váltócipőként is használhatjuk zárt térben (otthon, bölcsőde, óvoda). A Froddo tépőzáras barefoot cipője kiváló választás a kicsiknek és nagyobbaknak, hiszen a tépőzárak segítségével könnyen felvehető, így a gyerekek idővel saját maguk is bele tudnak bújni.

A Froddo magasszárú, tépőzáras cipője tökéletes az első lépésekhez, de stabil és egészséges járást biztosít a már vagányan közlekedő totyogóknak is.

A Froddo cipők gyártásához felhasznált ún. Ecopell bőr, környezetbarát és bőrbarát. A ragasztás minden esetben vízalapú ragasztóval történik, a színezés során pedig a legtisztább, minőségi anyagokból származó festékanyagokat használják fel agyártás során. Ennek a gondosságnak köszönhetően gyerekek egyáltalán nem érintkeznek veszélyes kémiai vegyületekkel.

Leírás

FRODDO – Átmeneti, magasszárú, bőr gyerekcipő – vízkék

A BAREFOOT cipők célja, hogy imitálja a mezítlábas járást. Ez azt jelenti, hogy a lábnak lehetősége van arra, hogy használja a járás során nélkülözhetetlen izmokat és szalagokat. Ezzel támogatja a lábfej izmainak és csontjainak bekapcsolódását a járásba, ami segíti a lábfej egészséges fejlődését. A kényelmes és rugalmas cipőtalp megfelelő az első lépések megtételéhez.

Fontos, hogy a folyamatos növésben és változásban lévő gyermek-lábak ne legyenek szűk, kényelmetlen és kemény cipőbe zárva, hiszen mindez kihat a közérzetükre és egészséges testfelépítésre is.

FRODDO minőség

A FRODDO cipők minden terméküknél kiemelt figyelmet fordítanak a kiváló, káros anyagoktól mentes, környezetbarát alapanyagok használatára. Puha, hajlékony gumitalpának köszönhetően tartós és könnyű, rugalmassága pedig természetes mozgást tesz lehetővé, valamint valódi bőrből készülnek. Változatosak színben, mintázatban érhetőek el, így mindenki könnyen megtalálja az ízlésének megfelelőt.

A FRODDO cipők rendkívül puhák, kényelmesek, hajlékonyak (hosszban és keresztben is), elegendő mozgásteret biztosítanak a lábujjaknak, illetve követik a láb anatómiai vonalát.

A Froddo cipők gyártásához felhasznált ún. Ecopell bőr, környezetbarát és bőrbarát. A ragasztás minden esetben vízalapú ragasztóval történik, a színezés során pedig a legtisztább, minőségi anyagokból származó festékanyagokat használják fel agyártás során. Ennek a gondosságnak köszönhetően gyerekek egyáltalán nem érintkeznek veszélyes kémiai vegyületekkel.

Nem csak zárt térben, de a lakásban, otthoni, vagy bölcsben, oviban váltó cipőként is tökéletes választás, hiszen segíti a kicsiket a járásban, főleg csúszós felületen, ahol a biztonság érzete sokszor nincsen meg.

Méretek (mm)

19 méret 126 mm
20 méret 132 mm
21 méret 138 mm
22 méret 144 mm
23 méret 150 mm
24 méret 156 mm
25 méret 162 mm
26 méret 168 mm
27 méret 174 mm

 

Méretprobléma esetén a csere lehetőségét biztosítjuk!

Üzletünkben és webshopunkban számos jó minőségű, első lépés cipőt tartunk. Kérdés esetén, kollégáink örömmel segítenek kiválasztani a kisgyerek lábának megfelelő gyerekcipőt!

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Méret

, , , , , , , ,

Nem

,

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • D.D.Step - Gyerekcipő - Átmeneti barefoot bőrcipő - vörösD.D.Step - Gyerekcipő - Átmeneti barefoot bőrcipő - vörös

  D.D. Step – Gyerekcipő – Átmeneti barefoot bőrcipő – vörös

  11 890 Ft13 890 Ft
 • Első lépés cipő - puhatalpú kiscipő - Farmerkék

  Első lépés cipő – puhatalpú kiscipő – Farmerkék

  7 290 Ft
 • Első lépés cipő - puhatalpú kiscipő - Mustár

  Első lépés cipő – puhatalpú kiscipő – Mustár

  7 290 Ft