Csirimojó - Nézz fel az égre! 1.

1 990 Ft

MONIKA ZBOROWSKA: Nézz fel az égre! 1.

A Nézz fel az égre! sorozat első része 1 éven aluli gyermekek számára készült. A leegyszerűsített formák és kontrasztos színek az észlelés és a figyelem fejlődését szolgálják.

A lapokat szétvágva nagyobb kompozíciókká alakíthatók az illusztrációk. A képek rendezgetése további izgalmakat rejt a cseperedő babák számára.

KOROSZTÁLY
0-1 év

ILLUSZTRÁTOR
Joanna Gębal

FORDÍTÓ
Kellermann Viktória

2 készleten

Vonalkód: N/A

Leírás

Csirimojó – Nézz fel az égre! 1.

A Nézz fel az égre! című sorozat első része 1 éven aluli gyermekek számára készült. Ebben a lapozóban a leegyszerűsített formák és kontrasztos színek mind-mind az észlelés és a figyelem fejlődését szolgálják. A lapokat szétvágva minden egyes oldalon egy-egy nagyobb kompozícióvá alakíthatóak át az illusztrációk. A képek rendezgetése még további izgalmakat rejt a cseperedő babák számára. Tökéletes első könyv lehet már az egészen kicsiknek is.


Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.


Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...