FRODDO - gyerekcipő - vegán vászoncipő - áfonya

19 990 Ft

Vegán vászoncipő a FRODDO-tól – kinti és benti használatra

A Froddo vagány kiscipője könnyű vegán vászon anyagból készült, ezért kimondottan jó választás akár az egész napos használatra. Természetes anyagokának köszönhetően nagyon jól biztosítja a szellőzést. Az extrán puha és rugalmas talprész elősegíti a könnyed járást. A Froddo cipőjében a gyerekek szabadon játszhatnak, mozoghatnak és szaladgálhatnak.

Akár bent, a lakásban a hidegebb és csúszós padlózaton, vagy akár az óvodában, illetve bölcsiben kinti és benti cipőként is az egyik legjobb választás. A Froddo vászoncipő tépőzáras kialakításának köszönhetően könnyen fel- és levehető.

A Froddo cipők gyártásakor kiemelt figyelmet fordítanak a kiváló minőségű alapanyagok használatára, annak érdekében, hogy a gyerekek egyáltalán ne érintkezzenek veszélyes kémiai vegyületekkel.

 

Leírás

FRODDO – gyerekcipő – vegán vászoncipő – áfonya

A gyerekcipők esetében az egyik legfontosabb szempont, hogy a folyamatos növésben és változásban lévő gyermek-lábak soha ne legyenek szűk, kényelmetlen és kemény cipőbe bezárva. Nagyon fontos, hogy a jó minőségű cipők viselése nem csak a lábaknak fontos. Ez egyrészt hatással van a kicsik közérzetére, másrészt az egészséges testfelépítésre is.

A legfontosabb szempont a FRODDO cipők esetében, hogy elegendő mozgásteret biztosítsanak a lábujjaknak. Miközben lekövetik a láb anatómiai vonalát, biztonságosan támogatják a kicsiket a járásban. Minden egyes pár FRODDO cipő rendkívül puha, kényelmes és hajlékony (ugyanúgy hosszában, mint keresztben).

Akár bent, a lakásban a hidegebb és csúszós padlózaton, vagy akár az óvodában, illetve bölcsiben váltócipőként is az egyik legjobb választás. A Froddo tépőzáras szandálja a tépőzár segítségével könnyen felvehető, ennek köszönhetően a gyerekek idővel saját maguk is bele tudnak bújni. Az egyszerű le és felvétel mellett a tépőzárak biztosítják, hogy a kiscipő a lehető legjobban illeszkedjen a gyerekek lábára.

Froddo minőség

A FRODDO kiemelt figyelmet fordít a kiváló, és mindenek előtt káros anyagoktól mentes, illetve környezetbarát alapanyagok felhasználására. Hajlékony gumitalpának köszönhetően tartós és könnyű viselet. Rugalmassága mindenki előtt a természetes mozgást biztosítja.

A modellek változatos színekben, illetve mintázatban érhetőek el, így mindenki könnyen megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt.

Tisztítás:

A cipők méretezése (mm)

 • 22 méret – 13,4 cm
 • 23 méret – 14,1 cm
 • 24 méret – 14,7 cm
 • 25 méret – 15,4 cm
 • 26 méret – 15,7 cm
 • 27 méret – 16,3 cm
 • 28 méret – 17 cm
 • 29 méret – 18 cm
 • 30 méret – 18,6 cm


Méretprobléma esetén csere lehetőséget biztosítunk!

Üzletünkben és webshopunkban számos jó minőségű, első lépés cipőt tartunk. Kérdés esetén, kollégáink örömmel segítenek kiválasztani a kisgyerek lábának megfelelő gyerekcipőt!

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú és jó minőségű fejlesztő játékok kerülnek fel a polcainkra. Ezek többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel gyere és tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Méret

, , , , , , , ,

Nem

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • kulacs_autokulacs_auto

  Kulacs, AUTÓ

  4 690 Ft
 • FRODDO - első lépés cipő - puhatalpú bőr gyerekcipő - kék bokacipő

  FRODDO – első lépés cipő – puhatalpú bőr gyerekcipő – kék bokacipő

  14 990 Ft
 • FRODDO – Átmeneti gyerekcipő - barefoot, bőr – kék, zöl

  FRODDO – Átmeneti gyerekcipő – barefoot, bőr – kék, zöld

  24 990 Ft27 990 Ft