manubaba_03_05-6

Játékok babáknak

A Manubaba boltban csodaszép fa csörgőket és rágókákat találtok a Djeco és a Little Dutch kínálatából. A csörgő, zörgő, ízléses játékok lenyűgözik a babákat, a rágókákkal pedig a fogzás okozta fájdalmat is csökkenteni tudják. A biztonságos és megbízható anyagokból készült játékok széles választékát 12. kerületi bababoltunkban és webshopunkban is megtaláljátok. 

Kiváncsi vagy a teljes csörgő és rágóka választékra?

A puha, készségfejlesztő kockákat a babák előszeretettel rágcsálják, nézegetik, gyömöszölik a nap bármely szakában. 

Igazi Jolly Joker, mely sokáig leköti a babák figyelmét és remekül fejleszti a kicsik érzékeit. 

A babakönyveket bárhová és bármikor magunkkal vihetjük, hiszen kis helyen is elférnek, rátehetjük babakocsira, autóshordozóra vagy a kiságy rácsára. 

A babák garantáltan sokáig elszórakoztatják magukat a címkékkel és az aranyos figurákkal.

A Manubaba híres a csodaszép, különleges és széles választékban elérhető babáiról. A pihe-puha, ölelni való játszótársak a gyerekeket és a szülőket is gyönyörkedtetik. 

Kicsi, nagy, fiú, lány, fehér, fekete, újszülött és öltöztethető babákkal várunk Titeket webshopunkon és budapesti (12. kerület) bababoltunkban. 

Ha kiváncsi vagy a teljes baba választékra


Szeretnéd megismerni többi termékünket is?

  • Játék

    Játék (780)

    A Manubabában  nagyon alaposan átgondolt játékkínálattal várjuk a vásárlóinkat. Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek. Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.
Ezeket olvastad már?

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Close Menu
error:
×

Cart