Sophie So Pure - Rubber&Wood csörgő

6 590 Ft

Sophie, a zsiráf csörgője

A fából és tiszta kaucsukból készült csörgő igazán különleges lehetőség arra, hogy babád számára környezetbarát és biztonságos játékot vásárolj. A fogantyú és a két karika puha gumifából míg a végén lévő két karika a Sophie zsiráfhoz hasonlóan puha kaucsukból készült. Ez az egyszerű játék minden érzékszervet stimulál.

Formájának köszönhetően könnyen kézbevehető játék, valamint méretre és fogásra is ideális. Többféleképpen kialakított felületének köszönhetően a gyerekek imádni fogják – nem csak a fogzás időszakában. Bababarát tervezése, kialakítása és anyaghasználata miatt már 3 hónapos kortól ajánljuk.

TISZTÍTÁS: Langyos vízzel lemosható

A fogak kibújásához, majd ápolásához van még pár ötletünk:

4 készleten

Leírás

Sophie So Pure – Rubber&Wood csörgő

Sophie tökéletes választás első játéknak, hiszen könnyű fogásának és természetes alapanyagainak köszönhetően már 3 hónapos kortól játékba hívja a babák érzékszerveit.

A kis karikák a fagyűrűvel összeütközve lágy hangot adnak ki, a különböző anyagok pedig a tapintást fejlesztik. A gondosan kiválasztott színek ébresztik a baba figyelmét és vonzzák a tekintetét. A puha kaucsuk alapanyag és a texturált felületek szuper eszközt jelentenek az íny masszírozásához, amikor kibújnak az első fogak. A kis zsiráf gumi illata nem csak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges a zsiráfot többi játékától.

A fából és tiszta kaucsukból készült csörgő igazán különleges lehetőség arra, hogy babád számára környezetbarát és biztonságos játékot vásárolj. A fogantyú és a két karika puha gumifából míg a végén lévő két karika a Sophie zsiráfhoz hasonlóan puha kaucsukból készült. (A gumifa egy puha és ellenálló anyag melyet nem kezeltek semmilyen kémiai anyaggal, így tökéletes kombináció a természetes kaucsukkal.)

A kaucsuk elemek levehetőek a játékról.

TISZTÍTÁS: Langyos vízzel lemosható

 

Sophie, a zsiráf története
Sophie, a zsiráf 1961-ben született, Szent Zsófia napján, innen kapta a nevét. A zsiráf figura a 60-as években igazi újdonságnak számított, mivel akkoriban jellemzően háziállatokról mintáztak babajátékokat. Sophie, a zsiráf így igazi kuriózum lett. Napjainkig is az maradt, hiszen a kicsik nagyon szeretik: alakja miatt pont a kis babakezekbe való, valamint méretre és fogásra is ideális.

Sophie igazi különlegessége, hogy a kezdetekkor is pont ugyanúgy nézett ki, mint a napjainkban kapható zsiráf. A játék azonnal sikert aratott, az anyukák és a babák is első látásra beleszerettek a bájos kis zsiráfba. A siker titka egyrészt a figura elvitathatatlan bája másrészt az, hogy a fogzás első perceitől kezdve rendkívüli segítséget nyújt. Könnyen rágható játék, amely megnyugtatja a babákat. Sophie zsiráf híre sokáig szájhagyomány útján terjedt, mára pedig több generáció kedvenc játékaként valódi világsiker.

 

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Nem

, ,

Brand

Életkor

, , ,

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • Variálható autópálya puzzle (Djeco, 7162)Variálható autópálya puzzle (Djeco, 7162)

  Variálható autópálya puzzle (Djeco, 7162)

  6 190 Ft
 • Fluoreszkáló falmatrica - az űrbenFluoreszkáló falmatrica - az űrben

  Fluoreszkáló falmatrica – az űrben

  4 290 Ft
 • Játékhangszer - Gitár gyerekeknek

  Játékhangszer – Gitár gyerekeknek

  11 990 Ft
 • Vízzel színező készlet - Az erdőbenVízzel színező készlet - Az erdőben 1

  Vízzel színező készlet – Az erdőben

  4 280 Ft