Panarom - Ringató olaj

4 190 Ft

Panarom lazító olaj

A Panarom által kreált és összeállított Ringató olajkeverék természetes, ugyanakkor nagyon hatékony támogatás a várandóssághoz, mivel a feszülő hasi területeket nyugtatja.

4 készleten

Leírás

Panarom – Ringató olaj

A Panarom által kreált és összeállított Ringató olajkeverék természetes, ugyanakkor nagyon hatékony támogatás a várandóssághoz, mivel a feszülő hasi területeket nyugtatja.

Alkalmazás: Szükség esetén 10 csepp olajjal finoman kend be az alhas területét, majd pihenjen enyhén magasabbra helyezett lábakkal. Szükség szerint ismételhető.

Figyelmeztetés: Csak ép bőrfelületen alkalmazható. Nyílt sebre vagy szembe ne kerüljön! Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység esetén használata nem ajánlott.

A Ringató olaj gyógyászati segédeszköznek minősül.
Az olaj használatainak kockázatáról kérlek olvasd el a használati útmutatót, vagy kérdezz a kezelőorvosodtól!

Kiszerelés: 10 ml üveg

Miért szeretjük a Panaromot?

 • A Panarom 20 éve az aromaterápia hazai meghonosításáért, a biztonságos illóolajok alkalmazásáért, a gyöngéd születés támogatásáért, valamint a felnövekvő generáció egészségvédelméért dolgozik.
 • Illóolajaik, növényi olajaik, növényi kivonataik, kész termékeik és kozmetikumaik kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak.
 • A Panarom szigorú hangsúlyt fektet a természetes alapanyagok használatára, a kiváló minőségű termékekre, a természettel való harmonikus együttlétre, a hazai alapanyagok előtérbe helyezésére, valamint az emberségre és emberközpontúságra.

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.

Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • Panarom - Napsugár kenőcs

  Panarom – Napsugár kenőcs

  4 790 Ft
 • BabyMountain mini sóhegyecske - Gyógynövényes fülpárna - Citromfű

  BabyMountain mini sóhegyecske – Gyógynövényes fülpárna – Citromfű

  5 290 Ft
 • Panarom - Hold olaj

  Panarom – Hold olaj

  4 790 Ft
 • Panarom - Mesélő Hold illóolajkeverék

  Panarom – Mesélő Hold illóolajkeverék

  6 590 Ft