Panarom - Bébi masszázsolaj

7 190 Ft

Panarom – Bébi masszázsolaj

A Panarom Bébi masszázsolaj nagy segítség az első hónapokban a babák megnyugtatásra. Ez a varázslatos olajkeverék a legjobb választás újszülött kisbabánk bőrének ápolására.

Alkalmazása:
Közvetlenül a fürdetés előtt, simító, megnyugtató mozdulatokkal masszírozzuk át az olajjal a baba bőrét. A masszázst követően ringató mozdulatokkal fürdessük kisbabánkat, amivel tovább fokozhatjuk az ellazulást.

Vigyázzunk, mert a baba bőre kissé csúszni fog, ezért határozott kézzel fogjuk meg, mielőtt a vízbe tesszük. Az olajat semmivel ne mossuk le, fürdés után csupán finoman törölgessük át a bőrt, így a víz és az olaj optimális emulziót képez rajta. Ez a finom réteg ápolja és védi a kicsik bőrét még a fürdetés után is.

Fő összetevői: makadámdióolaj, rózsa és szantál kivonat
A masszázsolaj tartósítószert nem tartalmaz, 0-3 hónapos korig ajánljuk.

Kiszerelés: 50 ml üveg

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék újra elérhető lesz!

Leírás

Panarom – Bébi masszázsolaj

A Panarom Bébi masszázsolaj nagy segítség az első hónapokban a babák megnyugtatásra. Ez a varázslatos olajkeverék a legjobb választás újszülött kisbabánk bőrének ápolására.

Alkalmazása: közvetlenül a fürdetés előtt, simító, megnyugtató mozdulatokkal masszírozzuk át az olajjal a baba bőrét. A masszázst követően ringató mozdulatokkal fürdessük kisbabánkat, amivel tovább fokozhatjuk az ellazulást.

Vigyázzunk, mert kisbabánk bőre kissé csúszni fog, ezért határozott kézzel fogjuk meg, mielőtt vízbe tesszük őt. Az olajat semmivel ne mossuk le, fürdés után csupán finoman törölgessük át a bőrt, így a víz és az olaj optimális emulziót képez a bőrön ezáltal ápolva és védve azt.

Fő összetevői: makadámdióolaj, rózsa és szantál kivonat
A masszázsolaj tartósítószert nem tartalmaz, 0-3 hónapos korig ajánljuk.

Kiszerelés: 50 ml üveg

 

Miért szeretjük a Panaromot?

 • A Panarom 20 éve az aromaterápia hazai meghonosításáért, a biztonságos illóolajok alkalmazásáért, a gyöngéd születés támogatásáért, valamint a felnövekvő generáció egészségvédelméért dolgozik.
 • Illóolajaik, növényi olajaik, növényi kivonataik, kész termékeik és kozmetikumaik kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak.
 • A Panarom szigorú hangsúlyt fektet a természetes alapanyagok használatára, a kiváló minőségű termékekre, a természettel való harmonikus együttlétre, a hazai alapanyagok előtérbe helyezésére, valamint az emberségre és emberközpontúságra.

Ismered a Manubaba játékkínálatát?
Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • Panarom - Parázs olaj

  Panarom – Parázs olaj

  4 190 Ft
 • Pranabb - "Citronella" szúnyogriasztó illóolaj keverék diffúzorba

  PRANAROM – PranaBB- “Citronella” szúnyogriasztó illóolaj keverék diffúzorba

  5 121 Ft 5 690 Ft
 • PRANAROM - PranaBB - Fogzást könnyítő gél babáknak

  PRANAROM – PranaBB – Fogzást könnyítő gél babáknak

  5 490 Ft
 • Panarom - Napsugár kenőcs

  Panarom – Napsugár kenőcs

  4 790 Ft