Moulin Roty - Játékidő - Bicikli futam

5 943 Ft 8 390 Ft

A saját bicikliversenyetek

Alkossatok versenypályát, legyen benne hegy, völgy, kanyar, szerpentin! Állítsátok a rajtvonalra a bringásokat és indulhat is a verseny. Gurítsátok, pöcköljétek, lökjétek az üveggolyótokat az általatok megszabott pályán, majd állítsátok a biciklist oda, ahova a golyó érkezett. A következő körben onnan folytatjátok a pályát. A győztes az, aki leghamarabb átgurul a célvonalon.

A játékot játszhatjátok kint is, bent is, remek szórakozás kicsinek és nagynak egyaránt.

Nézzétek meg a Moulin Roty nagyoknak készült további játékait!
KATTINTS IDE!

5 készleten

Leírás

Moulin Roty – Játékidő – Bicikli futam

Alkossatok versenypályát, legyen benne hegy, völgy, kanyar, szerpentin! Állítsátok a rajtvonalra a bringásokat és indulhat is a verseny. Gurítsátok, pöcköljétek, lökjétek az üveggolyótokat az általatok megszabott pályán, majd állítsátok a biciklist oda, ahova a golyó érkezett. A következő körben onnan folytatjátok a versenyt. A győztes az, aki leghamarabb átgurul a célvonalon.

A játékot játszhatjátok kint is, bent is, remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Remek fejlesztési lehetőségek lapulnak ebben az egyszerű játékban, hiszen magát a versenyt megelőzi egy tervezési szakasz, ahol megalkothatjátok álmaitok versenypályáját. Ez fejleszti a gondolkodást, a téri viszonyok érzékelését, a kreativitást. A verseny közben fejlődik a gyerekek kézügyessége, koncentrációja, szemmértéke.

5 éves kortól ajánljuk, 2-6 főnek.

Moulin Roty – Játékidő – Bicikli futam
A játék tartalma

 • 6 színes biciklis bábu
 • 6 színes golyó
 • A doboz méretei: 14×10 cm
Miért szeretjük a Moulin Roty-t?

A Moulin Roty több évtizedes múltra visszatekintő francia cég, mely kizárólag elsőosztályú és kiváló minőségű játékokat készít. Kifinomult, stílus, minőségi anyag használat jellemzi. Mindenük a mese és a mesélés, így a termékek megálmodásakor nem csak egy játékot, hanem egy egész mesevilágot alkotnak meg.

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek. Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Rendelési egység

Nem

, ,

Életkor

, , , ,

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • Gyerek esernyő

  Gyerek esernyő – rózsaszín virágok

  3 720 Ft
 • Kis gumilabda - nyuszi

  Kis labda – nyuszi

  1 840 Ft
 • Játékhangszer - szájharmónika gyerekeknek

  Játékhangszer – Szájharmónika gyerekeknek

  3 390 Ft
 • Kalapálós formabedobó játék - KoccantóKalapálós formabedobó játék - Koccantó

  Kalapálós formabedobó játék – Koccantó

  12 990 Ft