Moulin Roty - Eső után - Emlékdoboz

14 623 Ft 20 590 Ft

Gyönyörű emlékdoboz a legfontosabb emléktárgyak megőrzéséhez

Gyűjtsd össze kisbabád legfontosabb első emléktárgyait a Moulin Roty által tervezett, bájos illusztrációkkal díszített emlékdobozában!

Jegyzetfüzetek a feledhetetlen pillanatok, dátumok feljegyzéséhez, kincses dobozok és szövet zacskók emlékezetes apróságok tárolásához,mint az újszülött karszalag, az első fülbevaló vagy az első cumi. Poszter családfa készítéshez, matricák, papírcímkék… sok apró kincs, mely mind megtalálható az emlékdobozban, hogy esztétikus módon, gondosan tehessétek el, őrizhessétek meg a kedves emlékeket, emléktárgyakat.

Csodálatos ajándékötlet újdonsült szülők számára!

Az emlékdobozon található feliratok francia nyelvűek!

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék újra elérhető lesz!

Leírás

Moulin Roty – Eső után – Emlékdoboz

Gyűjtsd össze kisbabád legfontosabb első emléktárgyait a Moulin Roty által tervezett, bájos illusztrációkkal díszített emlékdobozában!  Jegyzetfüzetek a feledhetetlen pillanatok, dátumok feljegyzéséhez, kincses dobozok és szövet zacskók emlékezetes apróságok tárolásához, mint az újszülött karszalag, az első fülbevaló vagy az első cumi. Poszter családfa készítéshez, matricák, papírcímkék… sok apró kincs, mely mind megtalálható az emlékdobozban, hogy esztétikus módon, gondosan tehessétek el, őrizhessétek meg a kedves emlékeket, emléktárgyakat.

Termék mérete: 30 x 23 x 6,5 cm

Anyaga: karton, papír, szövet

Miért szeretjük a Moulin Roty-t?

A Moulin Roty több évtizedes múltra visszatekintő francia cég, mely kizárólag elsőosztályú és kiváló minőségű játékokat készít. Kifinomult, stílus, minőségi anyag használat jellemzi.
Mindenük a mese és a mesélés, így a termékek megálmodásakor nem csak egy játékot, hanem egy egész mesevilágot alkotnak meg.

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a Montessori- szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Rendelési egység

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • moulin_roty_eso_utan_az_elso_12_honap_babakartya_merfoldko_kartya_30_darabmoulin_roty_eso_utan_az_elso_12_honap_babakartya_merfoldko_kartya_30_darab

  Moulin Roty – Eső után – Az első 12 hónap – Babakártya, mérföldkő kártya (30 darab kártya)

  8 390 Ft
 • moulin_roty_eso_utan_gyapju_takaromoulin_roty_eso_utan_gyapju_takaro

  Moulin Roty – Eső után – Gyapjú takaró

  20 783 Ft 29 390 Ft
 • moulin_roty_eso_utan_cumilanc_fa_es_szilikon_nyuszimoulin_roty_eso_utan_cumilanc_fa_es_szilikon_nyuszi

  Moulin Roty – Eső után – Cumilánc (fa és szilikon) – nyuszi

  5 490 Ft