Moulin Roty - A világ körül - Milyen állat vagyok?

6 990 Ft

Kitalálós játék az állatok világából

Húzz egy kártyát anélkül, hogy megnéznéd, tedd a homlokodra a fejpánt segítségével, fordítsd meg a homokórát, és indulhatnak is a kérdések. Rá tudsz jönni, hogy ki vagy te?
A játékot lehet akár mutogatósan is játszani, ebben az esetben nézd meg a kártyát, és beszéd nélkül próbáld meg elmutogatni a többieknek az állatot. Akár csapatban is játszhatjátok. Ki fogja a legtöbb állatot kitalálni?

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék újra elérhető lesz!

Leírás

Moulin Roty – A világ körül – Milyen állat vagyok?

Kitalálós játék az állatok világából. Húzz egy kártyát anélkül, hogy megnéznéd, tedd a homlokodra a fejpánt segítségével, fordítsd meg a homokórát, és indulhatnak is a kérdések. Rá tudsz jönni, hogy ki vagy te?
A játékot lehet akár mutogatósan is játszani, ebben az esetben nézd meg a kártyát, és beszéd nélkül próbáld meg elmutogatni a többieknek az állatot. Akár csapatban is játszhatjátok. Ki fogja a legtöbb állatot kitalálni?

A játékhoz tartozik egy poszter is a kártyákon szereplő állatokról. Ha fiatalabbak is játszanak, elől lehet a poszter, hogy segítséget nyújtson a kérdezéshez és a kitaláláshoz. Amint megismeritek a kártyákat, vagy egyszerűen nehezítésként, játszhattok a poszter nélkül is. Hasonló céllal ajánljuk a homokórát is, kisebbekkel ne használjátok, de remek eszköz a játék pörgősebbé tételéhez és megnehezítéséhez.

A játék remekül fejleszti a logikai gondolkodást, a koncentrációt, bővíti a szókincset, és játékos módon segít megismerni az állatokat. A fekete-fehér színű kártyák segítenek abban, hogy a gyerekek a részletekre fókuszáljanak, ezzel megkönnyítve a konkrét motívumokról való kérdezést.

5 éves kortól ajánljuk, 2-6 főnek.
A kártyákon és a poszteren francia és angol nyelven szerepelnek az állatok.

Moulin Roty – A világ körül – Milyen állat vagyok?
A játék tartalma

 • 44 állatos kártya
 • 1 poszter az összes állat képével
 • 1 fejpánt
 • 1 homokóra
 • A doboz méretei: 13,5×10,5×3 cm
Miért szeretjük a Moulin Roty-t?

A Moulin Roty több évtizedes múltra visszatekintő francia cég, mely kizárólag elsőosztályú és kiváló minőségű játékokat készít. Kifinomult, stílus, minőségi anyag használat jellemzi. Mindenük a mese és a mesélés, így a termékek megálmodásakor nem csak egy játékot, hanem egy egész mesevilágot alkotnak meg.

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek. Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Rendelési egység

Nem

, ,

Életkor

, , , ,

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • Gyerek esernyő

  Gyerek esernyő – békás

  3 960 Ft
 • Kalapálós formabedobó játék - KoccantóKalapálós formabedobó játék - Koccantó

  Kalapálós formabedobó játék – Koccantó

  12 990 Ft
 • Készségfejlesztő - Hipp-hopp ugráltatós játék

  Készségfejlesztő – Hipp-hopp ugráltatós játék

  7 960 Ft
 • Gyerek esernyő - madarak

  Gyerek esernyő – madarak

  3 960 Ft