Madebyzen - PIPPI aromadiffúzor

28 900 Ft

Madebyzen – PIPPI aromadiffúzor

Babáknak tervezett édes kis diffúzor mely éjszakai fény egyben, ráadásul 4 féle nyugtató dallamot is lejátszhat! Az aromadiffúzor kiváló a levegő minőségének javítására, valamint a szabadon beállítható fény és dallam kiválasztásával ideális alvási körülményeket teremt a babák számára.

Az aroma diffúzor a leghatékonyabb eszköz az illóolaj optimális szétoszlatásához egy adott térben. A diffúzor a vizet és az olajat apró molekulákká töri, melyek így a tüdőnkben könnyebben felszívódnak, így hatékonyan fejtik ki terápiás hatásaikat, valamint frissítik és javítják a levegő minőségét.

TIPP: Rossz alvó babáknak már lefekvés előtt fél órával kezd el párologtatni a PRANABB Édes álom illóolajkeveréket, hogy könnyebben elaludjanak és, hogy kevésbé ébredjenek fel az éjszaka folyamán.

4 készleten

Leírás

Madebyzen – PIPPI aromadiffúzor

Babáknak tervezett édes kis diffúzor mely éjszakai fény egyben, ráadásul 4 féle nyugtató dallamot is lejátszhat! Az aromadiffúzor kiváló a levegő minőségének javítására, valamint a szabadon beállítható fény és dallam kiválasztásával ideális alvási körülményeket teremt a babák számára.

PIPPI aroma diffúzor Madebyzen

A legaranyosabb és egyben legmegnyugtatóbb kiegészítő az egész család számára. Tökéletes bölcsődébe és játszószobába. Hűvös, hőmentes aromaterápiás ködöt diffundál, amely megnyugtatja a babákat és a kisgyerekeket. Pippi pocakja világít, így tökéletes éjszakai lámpaként is. Választhat négy megnyugtató dallam közül, amelyet lejátszik a készülék. Hangerejük szabályozható. Rózsaszín világítása megnyugtatja a babákat lefekvés előtt és elősegíti a mély alvási ciklust.

USB adapterrel működő készülék.

Automatikusan kikapcsol, amikor a víz mennyisége egy bizonyos szint alá csökken, így használata tökéletesen biztonságos.

HASZNÁLATA:

Óvatosan töltse fel a víztartályt csapvízzel, és adjon hozzá néhány csepp választott illóolajat vagy illatolajat. Ezután egy gombnyomással a készülék azonnal hőmentes, finom illatos párát bocsát ki a légkörbe, hogy javítsa az baba közérzetét, a szoba levegőjének minőségét.

FIGYELEM! Az aroma diffúzor folyamatos karbantartást igényel! Kérjük olvassa el figyelmesen az Üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás leírását!

Az aroma diffúzort minden használat előtt és után meg KELL tisztítani. Tároláskor mindig tisztán és szárazon kell tartani. SOHA ne hagyjon hosszabb ideig pangó olajat és vizet a tartályban.

A diffúzor folyamatos használata során 3 naponta KELL tisztítani a víztartályt, hogy megakadályozzuk a mikroorganizmusok elszaporodását.

Ezek az apró képződmények jelen lehetnek a vízben vagy a környezetben ahol a készüléket használják vagy tárolják, de kialakulhatnak a víztartályban is.

A készülék következő használatakor a levegőbe kerülhetnek, ami nagyon súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet és következményekkel járhat.

Ennek elkerülése érdekében a víztartályt megfelelően KI KELL TISZTÍTANI 3 naponta.

Anyaga: Műanyag
Üzemidő: 12óra
Víztartály: 180ml
Világítás: Színváltós
Hangulatvilágítás: Pára nélkül is működik
Hálózati csatlakozás: USB csatlakozó + hálózati adapter
Fényerő: Nem szabályozható
Párakibocsájtás: Nem szabályozható
Egyéb funkciók: Beépített nyugtató dallamok
Mérete: 135 x x138 x 152 mm
Teljesítmény: 5 W
Hálózati feszültség: 5 DC V

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.

Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

Éjszakai fény – Mini lámpás – tenger

Little Dutch – Textilpelenka 120 cm – Fehér óceán

Little Dutch – tároló kosár babaszobába – Fehér óceán (25X15 cm)

Moulin Roty – Rókás alvóka cumi akasztóval és rágókával

Vastag babatakaró – többféle

További információk

Brand

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...