Little Dutch - Készségfejlesztő kocka fából - kék, óceán

17 490 Ft

Foglalkoztató és készségfejlesztő játék gyerekeknek a Little Dutchtól

Fából készült készségfejlesztő játék nyugtató, pasztell színekkel és különleges, a tenger világát idéző formákkal. A puha, plüss készségfejlesztő kocka után jöhetnek a komolyabb feladatok, amelyek tovább fejleszti a kicsik finom-motorikus készségeit. Öt mókás, készségfejlesztő játék található (golyóvezető, fogaskerekek, formaberakó, stb) ebben az okosan és esztétikusan megtervezett varázskockában, melynek a teteje levehető.

A Little Dutch fából készült játékával már 18 hónapos kortól szívesen játszanak majd a gyerekek. Mivel fából készült és méregmentes festékkel kezelt, teljesen biztonságos a használata.

A játék mérete: 20 x 20 x 40 cm

2 készleten

Leírás

Little Dutch – Készségfejlesztő kocka fából – kék, óceán

Fából készült készségfejlesztő nyugtató, pasztell színekkel és különleges, finom formákkal. A puha, plüss készségfejlesztő kocka után jöhetnek a komolyabb feladatok, amelyek tovább fejleszti a kicsik finom-motorikus készségeit. Golyóvezető, fogaskerekek, formaberakó – minden izgalmas tevékenység egy okosan és esztétikusan megtervezett varázskockában.

A Little Dutch fából készült játékával már 18 hónapos kortól szívesen játszanak majd a gyerekek. Mivel fából készült és méregmentes festékkel kezelt, teljesen biztonságos a használata.

Miért szeretjük a holland Little Dutch márkát?

  • Gyönyörű, letisztult színeinek köszönhetően a játékai minden gyerekszoba díszévé válnak
  • Bababarát, vízbázisú festékkel kezelt fa játékait minden korosztály biztonsággal használhatja
  • Montessori módszer elveit követve készítik a játékaikat

A Manubabában nagyon alaposan átgondolt játékkínálattal várjuk a vásárlóinkat.

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.

Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Életkor

, ,

Brand

Nem

,

Méret

20 x 20 x 40 cm

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...