FRODDO - Puhatalpú benti cipő - vászon és bőr - zárt szandál - pink, virágok

FRODDO nyitott benti gyerekcipő pink virágos

A Froddo vidám benti cipője könnyű vászon és bőr anyagok kombinációjából készült, így ideális az egész napos használatra. A zárt szandál a természetes anyagoknak köszönhetően kiválóan biztosítja a szellőzést, így a kicsi lábak nem izzadnak bele. Az extrán puha és rugalmas, puha bőrrel bélelt talprész elősegíti a könnyed járást. A Froddo benti kiscipőjében a gyerekek szabadon játszhatnak, mozoghatnak és szaladgálhatnak.

Akár bent, a lakásban a hidegebb és csúszós padlózaton, vagy akár az óvodában, illetve bölcsiben váltócipőként is nagyon jó választás. A Froddo tépőzáras szandálja a tépőzár segítségével könnyen felvehető, így a gyerekek idővel saját maguk is bele tudnak bújni. Az egyszerű le és felvétel mellett a tépőzár biztosítja, hogy a kiscipő a lehető legjobban illeszkedjen a gyerekek lábára.

A Froddo cipők gyártásakor kiemelt figyelmet fordítanak a kiváló minőségű alapanyagok használatára, így gyerekek nem érintkeznek veszélyes kémiai vegyületekkel.

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

FRODDO – Puhatalpú benti cipő – vászon és bőr – zárt szandál – pink, virágok

A gyerekcipők esetében mindig nagyon fontos, hogy a folyamatos növésben és változásban lévő gyermek-lábak soha ne legyenek szűk, kényelmetlen és kemény cipőbe bezárva. A kényelmetlen cipők viselése kihat a kicsik közérzetére és az egészséges testfelépítésre is. Éppen ezért minden egyes pár FRODDO cipő rendkívül puha, kényelmes és hajlékony (hosszában és keresztben egyaránt). Ezzel mindig elegendő mozgásteret biztosítanak a lábujjaknak, illetve lekövetik a láb anatómiai vonalát.

A FRODDO minden termékénél kiemelt figyelmet fordít a kiváló, de káros anyagoktól mentes, környezetbarát alapanyagok felhasználására. Puha, hajlékony gumitalpának köszönhetően tartós és könnyű viselet. Rugalmassága a természetes mozgást biztosítja, és valódi bőrből készülnek. A modellek változatos színekben, illetve mintázatban érhetőek el, így mindenki könnyen megtalálja az ízlésének megfelelőt.

 

A cipők méretezése (mm)

19 méret 124
20 méret 131
21 méret 137
22 méret 144
23 méret 151
24 méret 157
25 méret 165
26 méret 172
27 méret 178
28 méret 185
29 méret 192


Méretprobléma esetén csere lehetőséget biztosítunk!

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú és jó minőségű fejlesztő játékok kerülnek fel a polcainkra. Ezek többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel gyere és tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Méret

, , , , ,

Nem

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • FRODDO - Puhatalpú bőr gyerekcipő az első lépésekhez - rózsaszín bokacipőFRODDO - Puhatalpú bőr gyerekcipő az első lépésekhez - rózsaszín bokacipő

  FRODDO – Puhatalpú, bőr gyerekcipő az első lépésekhez – rózsaszín bokacipő

  14 990 Ft
 • FRODDO - nyitott gyerekcipő - zárt szandál - rózsaszínFRODDO - nyitott gyerekcipő - zárt szandál - rózsaszín

  FRODDO – nyitott gyerekcipő – zárt szandál – rózsaszín

  12 990 Ft
 • FRODDO - Puhatalpú, bőr gyerekcipő az első lépésekhez - barna szandál

  FRODDO – Puhatalpú, bőr gyerekcipő az első lépésekhez – barna szandál

  14 990 Ft
 • FRODDO - Puhatalpú, bőr gyerekcipő az első lépésekhez - sárga bokacipőFRODDO - Puhatalpú, bőr gyerekcipő az első lépésekhez - sárga bokacipő

  FRODDO – Puhatalpú, bőr gyerekcipő az első lépésekhez – sárga bokacipő

  12 990 Ft14 990 Ft