Érzel-Mese társasjáték

5 490 Ft

Érzelmi intelligencia fejlesztő társasjáték gyerekeknek

Az Érzel-Mese kifejezetten érzelmi intelligencia-fejlesztő játék. A társasjáték segíti a gyermekeket a saját érzelmeik felismerésében, megfogalmazásában és megélésében. A saját érzelmek felismerése mellett az érzelmi fejlettség további fontos állomása az érzelmek másokon történő felismerése is, hiszen ez segíti majd az empátia kialakulását.

Az Érzel-Mese ezeket a folyamatokat segíti – játékos formában. Nem egy könnyed, pörgős társasjáték, mégis leköti a gyerekek figyelmét.
Kiváló eszköz, amely használatával lehetőséget kapnak arra, hogy meséljenek önmagukról. Így megkapják azt a figyelmet, amire ebben az érzékeny időszakban különösen szükségük van. Ebből a játékból a szülők is profitálnak, hiszen könnyebben megértik és kezelik a gyerekek heves érzelmeit.

A játékban több különböző variációs lehetőség van. Játszható memóriakártyaként, activity-ként (érzelmek elmutogatása, vagy akár körülírása), illetve mesélős játékként is.
Hétköznapi élethelyzetek és szereplők jelennek meg, melyek ismerős szituácók elevenednek meg, így könnyen felidézhetőek és feldolgozhatóak.

A játék tartozékai

 • 10 db szituáció – és helyszínkártyát,
 • 30 db érzelemkártyát és
 • 14 db karakterkártyát tartalmaz
 • játék menetére vonatkozó szabályvariációk.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék újra elérhető lesz!

Leírás

Érzel-Mese társasjáték

Az Érzel-Mese játékhoz ajánljuk az Érzel-meséim érzelem-naplót, mely használatával hozzászoktathatjuk gyermekeinket az érzelmek figyelésére.
Így látják és értik majd, hogy a történések milyen érzéseket váltanak ki belőlük.
A játék, valamint a Napló használata segít a negatív érzelmek okozta feszültségek feloldásában, így könnyebben megtanulják
kezelni azokat. Fontos, hogy a konfliktushelyzeteiket, valamint az érzelmek működését értsék meg. Ez segít majd abban, hogy mind a negatív, mind a pozitív érzelmeket meg tudják élni és fel tudják dolgozni.

Ismered a Manubaba játékkínálatát?
Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Nem

, ,

Életkor

, , , ,

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • Játékhangszer - Gitár gyerekeknek

  Játékhangszer – Gitár gyerekeknek

  11 990 Ft
 • Gyerek esernyő

  Gyerek esernyő – rózsaszín virágok

  3 720 Ft
 • Kis gumilabda - nyuszi

  Kis labda – nyuszi

  1 840 Ft
 • Babajáték - formaillesztő - formaberakó -Babajáték - formaillesztő - formaberakó -

  Babajáték – Formaillesztő – Logikai játék

  4 390 Ft