Érzel-Mese - érzelem napló

1 290 Ft

Érzel-Mese napló

Az Érzel-Mese játékhoz ajánljuk az Érzel-Meséim érzelem naplót, mely használatával hozzászoktathatjuk gyermekeinket az érzelmek megfigyelésére. Az írással (a kisebbek rajzolással) könnyebben tudják kezelni a negatív érzelmek okozta feszültséget, így megtanulják kezelni és oldani is azokat.

Az Érzel-Mese társasjáték kiváló eszköz a szülők kezében arra, hogy az érzelmekről beszélgessenek a gyerekekkel, a kicsiknek pedig arra, hogy felismerjék, megéljék és kezeljék az érzéseiket.

Ezeket a felismeréseket, valamint a hétköznapok érzelmi megéléseit dolgozhatják fel és rögzíthetik a gyerekek a saját Érzel-Mese naplójukban.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék újra elérhető lesz!

Vonalkód: N/A
Kategóriák: , , , Cikkszám: 10261 Címkék: , ,

Leírás

Érzel-Mese érzelem napló

Az Érzel-Mese játékai segítenek felismerni ahétköznapokban látott érzelmeket, megfogalmazni adott szituációban átélteket. A körülöttünk élők „bőrébe bújva” át is gondolhatjuk, hogy vajon a másik mit érez.

Ezeket a megéléseket írhatják le a gyerekek az Érzel-Mese naplóba, amivel még közelebb kerülnek az érzelmi helyzetekhez.

Az Érzel-Mese játékban levő helyszíntáblák a gyermekek számára ismerős, napi szinten megjelenő színtereket ábrázolnak, így minden tábla rengeteg történetet, eseményt hív elő gondolataikból, melyeket utána a naplóban rögzíthetnek is.

A gyerekek ebben a játékban biztosan megkapják azt a figyelmet, amire ebben az érzékeny időszakban szükségük van.

A Manubabában nagyon alaposan átgondolt játékkínálattal várjuk a vásárlóinkat.

Kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Nem

, ,

Életkor

, , , ,

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • Babajáték - rágóka - halacska

  Babajáték – Rágóka – Halacska

  3 290 Ft
 • Gyerek esernyő

  Gyerek esernyő – békás

  3 960 Ft
 • Nagy gumi labda - autók

  Nagy labda – autók

  2 590 Ft
 • Gyerek esernyő - madarak

  Gyerek esernyő – madarak

  3 960 Ft