A Scoot & Ride® talán a leginnovatívabb osztrák illetőségű gyártócég a gyermekrollerek piacán.

Christian, Wolfgang, Christoph, Stefan, Ive, Viktoria és Robert, 2010-ben indultak el vállalkozásukkal. Mára már világszerte 61 országba jutottak el fantasztikus rollereikkel, melyek 1-12 éves korig kísérik el a gyerekeket. Termékeik ma már annyira népszerűek, hogy gyakran utánozzák őket. Ez azonban arra ösztönzi a fejlesztőket, hogy folyamatos újításokkal tegyék egyedivé az Általuk tervezett és gyártott rollereket.

Kedvencünk, a Scoot and Ride márka egyik vezető termékcsaládja a Highwaykick 1, mely kismotor és roller is egyben. Futóbicikliként már 1 éves kortól használható, rollerként pedig akár 5 éves korig veletek maradhat. Igazán hosszútávú befektetés, valamint továbbadható a családban. Igazi különlegessége, hogy szerszám nélkül, egy egyszerű mozdulattal, könnyedén átalakítható, a gyermekek igényeinek megfelelően.

További praktikus (és szülőbarát) előnye, hogy gumi kerekeinek köszönhetően akár a lakásban is zajmentesen használható, de tökéletes kinti játékhoz, nagyobb sétákhoz is. Szállítás szempontjából szuper tulajdonsága, hogy extrém könnyű (3 kg). Szállítása akár egy bőröndben, repülőgépen is megoldható, hiszen darabokra szedhető, így nyaralásra is könnyedén elcsomagolható.

A Scoot and Ride kiemelt figyelmet fordít a gyártásban, valamint a munkafolyamatok tervezésében a környezettudatosságra. Kerülik a PVC használatát, és azon is dolgoznak, hogy csak tanúsított beszállítóktól származó anyagokat használjanak fel. Tudják és vallják, hogy a hosszú élettartamú termékek óvják a leginkább a környezetet.
Így született meg 2 az 1-ben roller ötletük, mely során a legjobb anyagokat használják fel. Ezen kívül termékeiket úgy tervezik, hogy azok javíthatóak legyenek, mellyel nagy hangsúlyt kap az időtállóság. Megállás nélkül dolgoznak azon is, hogy idővel környezetbarát vagy újrahasznosított anyagokat használjanak fel a gyártás során. Végül, de nem utolsó sorban az optimalizált ellátási láncok is fontos szerepet játszanak működésükben, illetve csökkentik a csomagolások méretét a CO2-kibocsátás minimalizálása érdekében.

Szűrő Showing all 3 results
Kategóriák
Készlet
Nem
Cipőméretek
Cipőmárkák
Filters
 • Scoot and Ride Highwaykick2 Lifestyle - Green lines rollerScoot and Ride Highwaykick2 Lifestyle - Green lines roller

  Scoot and Ride Highwaykick 2 Lifestyle – Green lines roller

  36 990 Ft
 • Scoot and Ride Highwaykick 2 Lifestyle - Leopard rollerScoot and Ride Highwaykick 2 Lifestyle - Leopard roller

  Scoot and Ride Highwaykick 2 Lifestyle – Leopard roller

  36 990 Ft
 • Scoot and Ride Highwaykick 2 Lifestyle - Fényvisszaverős LED - Rose rollerScoot and Ride Highwaykick 2 Lifestyle - Fényvisszaverős LED - Rose roller

  Scoot and Ride Highwaykick 2 Lifestyle – Fényvisszaverős LED – Rose roller

  40 990 Ft