Monello

A Monello baby&more© baba – mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveztünk meg.

Termékeinket az igény szüli, hosszas tervezési, fejlesztési és tesztelési folyamaton esnek át, hogy mire a kezetekbe kerülnek, már tökéletesek legyenek. A kézzel történő gyártás a minőséget garantálja.

Legismertebb termékünk a Babamelegítő Kiscsillag, ami egy olyan babaoverall, amibe kevesebb, mint egy perc alatt lehet becsomagolni a babácskát és már indulhattok is, télen is, nyáron is külön modellek várnak rátok. 

Missziónk, hogy megkönnyítsük a babázós mindennapokat! Így a fürdetést a Nyakba akasztós törölközővel, mely nagy segítség, ha egyedül fürdetsz, és az Óriás Kapucnis törölközővel, melyet a fél évesnél nagyobb babáknak készítünk, ha már kinőtték a sima T szabású kapucnis törölközőt, és attól, hogy megnőttek, fontos, hogy ne lógjon ki a lábuk a törölközőből. A szoptatást a Kényeztető Karpárnával, mely segíti a kényelmes szoptatást, bármerre is jársz, vagy a PihePuha PelusPárnát, mely benn tartja a büfit, és így nem üt át a ruhádra, az autósülésbe

 

Tudtátok, hogy a szeretettel főzött ételek finomabbak és jobban esnek? Mi valahogy így vagyunk a termékeinkkel.

Minden termékünk szerzői jogi védelem alatt áll.

Monello baby&more  – megkönnyítjük a babázós mindennapokat.

Close Menu
error:
×
×

Cart