Kojala

A hordozáshoz kínált kiegészítők sokszor nem praktikusak, vagy egyszerűen túl drágák.

A KOJALA márka kínálatában 3 évszakos hordozótakarót és nagyméretű övtáskát is találhatsz. Termékei megkönnyítik a mindennapjainkat, jól variálhatók, stílusosak és az áruk is elérhető!

HORDOZÓTAKARÓ
A hordozótakaró, kívül eső- és szélálló, belül meleg polár anyag. Tartozéka egy begombolható polár lábzsák a leghidegebb napokra. Bármilyen hordozóeszköz fölé használható, elöl és hátul hordozáshoz is megfelel. Hordás közben nem csúszkál és a baba méretére állítható. Nagy előnye, hogy nem csak egy személy tudja használni, így a család bármely tagja hordozhatja a babát hidegebb időben is. E mellett pedig
neked sem kell lemondanod a kedvenc kabátodról a hordozás javára.

MINDENTBELE ÖVTÁSKA
Ha te is úgy vagy vele, hogy már elindulás után elő kell venned a táskád, mert a gyermeked enni kér, inni kér, a plüssét szeretné, vagy pelenkát kell rajta cserélni, akkor neked a MindentBele övtáskát ajánlom. Úgy lett kialakítva, hogy mind a te, mind a babád alapfelszerelése beleférjen.
Könnyen pakolható külső és belső zsebei, kényelmes, hozzád simuló kialakítása, vízlepergető és kosztaszító anyaga teszik igazán hű társaddá napi használathoz.

Gondosan, szeretettel, családokra tervezve.

Close Menu
error:
×
×

Cart