manubaba_bolt-17 (1)

Manubaba csapat

Létezik egy bolt, valahol a budai hegyek oldalában, ahol nem csak a betérő vásárlók elégedettek, hanem az ott dolgozók is. Lehet, hogy ennyi kell csupán egy különleges hangulatú, családias bababolthoz? Aligha! Kezdetnek viszont tökéletes!

Kocsány Rita írása

Azzal a két hölggyel beszélgettem, akikkel ti is találkozhattok nap mint nap, ha betértek a 12. kerületi Manubaba boltba.

Elmesélték hogyan kerültek a Manubabába és hogyan szerettek bele ők is Betti álmába.

Hogyan kapcsolódtok a Manubabához, Bettihez? Honnan ismeritek egymást?

Konta Betti: Bettivel együtt dolgoztunk régebben is és „egymásra találtunk”, az első pillanattól kezdve megvolt a „kémia”.  

Brumecz Márti: A kapcsolatunk és ismeretségünk elég szoros, mert Betti anyukája vagyok.

Milyen a Manubabában dolgozni?

Konta Betti: Sosem gondoltam, hogy én ezt ennyire fogom szeretni! Szeretek az anyukákkal, apukákkal, nagyszülőkkel beszélgetni. Eszméletlen cuki gyerekek jönnek be hozzánk. Nagyon szeretem a boltnak ezt az oldalát, hogy ennyire emberi, ennyire fontosak itt a kapcsolódások. Nem egy tömegüzlet, itt van idő megismerni egymást.

Miben más a Bettivel való munkád, mint a többi?

Brumecz Márti: Nagyon más, minden szempontból. A szakmám is más, mert kisgyermeknevelő vagyok, amit a boltban nagyon jól tudok hasznosítani. És, mivel még nem dolgoztunk soha együtt, ezért külön hálás vagyok a sorsnak, mert óriási öröm együtt megélni a gyermekem álmának megvalósulását.         

Alig több, mint 6 hónap alatt egy kisebb törzsvásárlói réteg alakult ki, szerintetek mi az oka annak, hogy újra és újra visszatérnek a vásárlók? 

Konta Betti: Azt gondolom, hogy ez a bolt nagyon emberi, családias, kedves és szép. Pont olyan, amilyenre ebben a rohanó világban a többség vágyik. (Nagyon fontos, hogy itt megkapja mindenki a személyes odafigyelést.)

Brumecz Márti: Szerintem az hogy újra és újra visszatérnek a vásárlók egy mondatban megfogalmazható. A bolt falára is fel van festve “Ebben az üzletben szeretet van”.  Betti olyan szeretettel és lelkesedéssel viszi a boltot, hogy ez mindenre és mindenkire hatással van.

Szerinted mi teszi mássá, különlegessé a kínálatot?

Konta Betti: Minden mindennel harmóniában van az üzletben. Ez az, amit az emberek is éreznek.                 

Mi az, amit nagyon szeretsz a Manubabában?

Brumecz Márti: Nehéz lenne bármit is kiemelni, mindent szeretek benne. Szeretem azt a szemléletet, ahogy működik, a gyönyörű, szívvel készített termékeket, és a vásárlókat, akik általában nagyon édes gyerekekkel együtt jönnek.  

Konta Betti: Hogy olyan szép! Jó érzés bemenni, jó érzés ott lenni. Minden nap van valami kis újdonság benne. Az egész boltnak van egy különleges hangulata.

Nagyon felemelő lehet ennyi pozitív reakciót olvasni egy helyről, egy munkahelyről, amit te hoztál létre! Neked milyen érzés ebben a csapatban dolgozni?

Aszalósné Lukács Betti: A Manubaba nem lehetne az, ami, ha csak egyedül lennék.

Anyu és Betti is rengeteget segít, nagyon lelkesek, szuperül tudunk egy csapatban működni, és azt hiszem, hogy a vásárlók is nagyon szeretik őket. Azért, hogy velük dolgozhatok együtt, minden nap hálás vagyok.

Biztos sokan már tudjátok, hogy végre az üzlet mellett elindult a webshopunk is, amivel szintén sok a feladat.

Nemsokára felkerülnek a játékok mellé a gyerekcipők és a magyar alkotók termékei is szépen sorban. Nyárra, remélhetőleg a bolt teljes kínálata a weben is elérhető lesz! Ez még egy hosszú út, bizony sok a teendő, ez egyedül nem is menne.

A háttérben is szuper tehetséges, munkájukra igényes és lelkes emberekkel dolgozhatok együtt és folyamatosan bővül a csapatunk!

Köszönet ezúton is mindenkinek, aki a Manubabán dolgozik!

Fedezzétek fel nemrégiben elkészült webshopunkat, vagy ugorjatok be személyesen a Manubabába, ahol úgyis tovább maradtok majd, mint terveztétek!

Instagram és Facebook oldalunk mindig közzétesszük az aktualitásokat, új termékeinket, így érdemes követni minket! 

Instagram
Instagram did not return a 200.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Close Menu
error:
×
×

Cart