A tökéletes szülinapi ajándék nyomában...

Rengeteg üzenetet kapunk, melyekben ajánlásokat kértek tőlünk szülinapra, ezért

ÖSSZESZEDTÜK NEKTEK ÉLETKOROK SZERINT SZÜLINAPI ÖTLETEINKET!

SZÜLINAPI AJÁNDÉK ÖTLETEK ÉLETKOR SZERINT

Bulira fel!

         Lufik, gyertyák, papírtányérok és poharak, valamint egyéb dekorációk is megtalálhatóak kínálatunkban. 

Nézzük, mivel tudunk még segíteni titeket...

Fejtörő babaköszöntő

Nemcsak a születésnapok, de már a baba érkezését megelőzően is komoly fejtörést okozhat a vendégeknek, mivel lepjék meg a születendő gyermeket. A babona úgy tartja, amíg a gyermek nem születik meg, nem is illik ajándékot vásárolni – ezt persze egy büszke leendő nagymamának vagy nagynéninek nagyon nehéz betartani!

Nem ritka az sem, hogy teljesen tanácstalanok az ajándékozók, de természetesen mi nekik is nagyon szívesen segítünk! Összegyűjtöttük azokat a játékokat, amelyeket már egész pici kortól élvez a baba és örömet okozunk vele a kismamának, kispapának is, ha a csöppség az önálló játék által ad nekik pár percet a regenerálódásra.  

Ajándékutalvány - tuti siker!

Legyen szó babaköszöntőről vagy szülinaporól, ha biztosra mennél, válassz az ajándékkártyák közül. Hidd el, nem fognak megsértődni az ajándékozottak, hiszen így pontosan azt  választhatják, amire nekik szükségük van, vagy már régóta vágynak rá. Érvényessége 6 hónap, korlátlanul felhasználható minden készleten lévő termékünkre (akciós termékre is).

Ha szeretnéd azonnal megkapni az ajándékutalványt, akkor válaszd az Ajándékutalvány (online) termékünket, melyet a bankkártyás fizetés után azonnal megkapsz egy e-mailben online, letölthető PDF formátumban. Ha pedig azt szeretnéd, hogy mi küldjük ki az ajándékozottnak az utalványt futárszolgálattal (a pénztár oldalon lehetőséged lesz akár másik szállítási címet is megadni), akkor pedig válaszd az Ajándékutalvány (offline) termékünket! Ez az ajándékutalvány ugyanúgy a webshopon váltható be, ezért ha olyan ajándékutalványt szeretnél, ami személyesen, üzletünkben váltható be, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

ÜZLETÜNK

"Figyi, intéznéd az ajándékát a nevemben?"

Bizton állíthatjuk, mindenkinek van egy nagynénije, barátnője, nagymamája, aki teljesen tanácstalan az ajándékokat illetően – te viszont pontosan tudod mire vágyna gyermeked. Kíméld meg magad a plussz köröktől, őt pedig segítsd hozzá az ajándékozás öröméhez ajándéklistánkkal!

Működése egyszerű. Miközben böngészed a termékeket, jelöld meg a szivecskével és az máris bekerül az ajándéklistába.

 Neked is jó emlékeztető lehet, hiszen hányszor jártunk már úgy, hogy a tuti ajándékötlet az alkalom előtt 2 héttel már kiürült a memóriatárunkból?!

Az ajándékutalványt elküldheted e mailben, vagy megoszthatod Facebookon, így szeretteid olyan ajándékokat választhatnak, melyek kialakítása, minősége megfelel az elvárásaidnak és ízlésednek, melyekre valóban szüksége van gyermekednek és tényleg örömét leli benne! Ráadásul elkerülhető a duplázós malőr!

A tökéletes szülinapi buli

No de mi a helyzet, ha a szülinaposnak zsúrt is tartotok? Semmi pánik! Felkészültünk party kellékekből is! Lufik, gyertyák, papírtányérok és poharak, valamint egyéb dekorációk is megtalálhatóak kínálatunkban. Kislányok kedvence a kastélyos kollekció, a kisfiúk pedig egytől egyig odavannak attól, ha szülinapi zsúrjuk farm témában pompázik!

Csomagolással mi lesz?

Nyugi, nem feledkeztünk meg a csomagolásról sem! Környezetberát csomagolópapírjaink és papírtáskáink közül biztosan találsz kedvedre valót, így más nem kell bajlódni annak beszerzésével. Az ajándékhoz kérhetsz üdvözlőkártyát is, melyet gyöngybetűkkel, szívből-szeretettel írunk meg és teszünk az ajándék mellé, ha megírod a szöveget megjegyzésbe. Természetesen üres üdvözlőlapot is választhatsz, amire te magad írhatsz kedves üzenetet az ajándékozottnak.

Személyesen válogatnál?
Gyere el hozzánk!

Várunk szeretettel 12. kerületi üzletünkben, ahol kollégáink örömmel segítenek kérdés esetén! Üzletünkben nem tartunk minden terméket, így amennyiben már konkrét tervvel érkezelnél hozzánk, javasoljuk, hogy érdeklődj telefonon a bolti készletről, vagy rendeld előre meg üzletünkbe a kiszemelt terméket!


Központi e-mail címünk

Elérhetőségeink

ÜZLETÜNK

Várunk szeretettel 12. kerületi üzletünkben, ahol kollégáink örömmel segítenek kérdés esetén! Üzletünkben nem tartunk minden terméket, így amennyiben már konkrét tervvel érkezelnél hozzánk, javasoljuk, hogy érdeklődj telefonon a bolti készletről, vagy rendeld előre meg üzletünkbe a kiszemelt terméket!

Nyitvatartás

HÉTFŐ 09:30 – 18:30 H

KEDD 09:30 – 18:30 H

SZERDA 09:30 – 18:30 H

CSÜTÖRTÖK 09:30 – 18:30 H

PÉNTEK 09:30 – 18:30 H

SZOMBAT 09:30 – 15:30 H  

Kérdésed van?

Érdeklődhetsz többek között személyes csomagod felől, bolti készletről, termékekről, nyitvatartásunkról

Üzletünk címe

A XII. kerületi Hegyvidéken, a Margaréta játszóval szemben találod a boltunkat. Gyere, nézz be hozzánk!

Megközelítés:

  • Busz: 105, 212, 110, 112, 102
  • Villamos: 59

Parkolási lehetőség a bolt előtt az utcán (kód: 3123)

(bejárat a Margaréta utca felől)

RAKTÁRUNK

Amennyiben csomagodat ingyenesen, raktárunkban vennéd át, már erre is van lehetőséged! Várunk szeretettel 22. kerületi raktárunkban, ahol bár fizetni, és rendelést módosítani már nincs lehetőséged, viszont rendelésed ingyenesen átvehető!

 

Nyitvatartás

HÉTFŐ 08:30 – 14:30 H

KEDD 08:30 – 14:30 H

SZERDA 08:30 – 14:30 H

CSÜTÖRTÖK 08:30 – 14:30 H

PÉNTEK 08:30 – 14:00 H

SZOMBAT és VASÁRNAP  ZÁRVA

Kérdésed van?

Ezen a számon érdeklődhetsz rendelésed állapotáról, vagy bármilyen   rendeléssel kapcsolatos kérdésről!

Üzletünk címe


Közösségi média

ajándékötletek karácsonyra

Ajándékötletek karácsonyra

Összegyűjtöttünk nektek pár nagyon szép és hasznos ajándékötletet karácsonyra. Találsz köztük hangszereket, bőröndös játékokat, sínpályás vonatot, játékbabát, és babaházat is. Bármely játékokat is választod a

Tovább olvasom »