Ajándékozni egy kisgyereknek legalább akkora öröm, mint ajándékot kapni. Minden életkorban kihívásokkal teli feladat, hogy megtaláljuk azt az ajándékot, mely azon túl, hogy a gyermeknek örömet okoz, tartós, jó minőségű és a szülők igényeinek is megfelel. 

Mindig adódik egy alkalom, amikor elkél egy jó ajándék: karácsony, húsvét, születésnap, névnap, keresztelő, ballagás, gyereknap, esetleg babaváró buli.

 

Lássuk, miben tudunk neked a Manubabában segíteni, hogy könnyebb legyen az ajándék választás?!

Ajándékutalvány

A Manubaba ajándékutalvány ideális anyák napi, szülinapi és babaváró ajándéknak is, hiszen óriási és minőségi választékunkból biztosan megtalálja az ünnepelt azt, aminek igazán örül és aminek hasznát is veszi!

Ha nem szeretnél sablonos ajándékot adni, vagy ha csak egyszerűen azt szeretnéd, hogy az ünnepelt választhassa ki a számára legjobban megfelelő ajándékot, akkor válaszd a Manubaba ajándékutalványt!

ÉRVÉNYESSÉG: 6 hónap, korlátlanul felhasználható minden készleten lévő termékünkre (akciós termékre is).

 

HOGY MŰKÖDIK?

Két ajándékutalvány közül is választhatsz:

Ha szeretnéd azonnal megkapni az ajándékutalványt, akkor válaszd az Ajándékutalvány (online) termékünket, melyet a bankkártyás fizetés után azonnal megkapsz egy e-mailben online, letölthető PDF formátumban. (Figyelem! Ha a banki átutalást választod, akkor az utalvány nem érkezik meg azonnal, hiába történt meg rögtön az átutalás! Az utalványt ebben az esetben csak azután tudjuk kiküldeni, miután illetékes kollégáink meggyőződtek az utalás beérkeztéről.) 

Ha szeretnéd, hogy mi küldjük ki az ajándékozottnak az utalványt futárszolgálattal (a pénztár oldalon lehetőséged lesz akár másik szállítási címet is megadni), akkor pedig válaszd az Ajándékutalvány (offline) termékünket! Figyelem az offline kiküldött ajándékutalvány csak a webshopon váltható be! Amennyiben olyan ajándékutalványt szeretnél, melyet üzletünkbe lehet beváltani, kérjük, hogy fáradj be 12. boltunkba, vagy vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, és természetesen kiküldjük neked!

Az utalványon szereplő kupon kód bármire felhasználható a www.manubaba.hu weboldalon. Az ajándékutalványon szereplő kód nem váltható készpénzre és nem tudunk belőle visszaadni. Ha felhasználáskor, a termékek értéke meghaladja a kupon értékét, úgy a fenmaradó összegről külön számlát állítunk majd ki, ami fizetési kötelezettséget von maga után. A kód csak egyszer használható fel, így ha nem vagy benne biztos, hogy egy vásárlás alkalmával szeretnék majd elkölteni, javasoljuk, hogy inkább vásárolj több, kisebb értékű utalványt!

Digitális ajándékutalvány (online)

Azonnal letölthető, kinyomtatható, vagy e-mailben továbbküldhető ajándékutalvány, különböző összegekben! Kattints a Képre a részletekért!

Fizikai ajándékutalvány (offline)

Szeretnéd, hogy elküldjük neked vagy valaki másnak a Manubaba ajándékutalványát? Kattint a képre a részletekért!

Ajándékcsomagolás

Ajándékba viszed, vagy küldöd a Manubaba kincseit?

Kínálatunkban találsz kaszált fűből készült tekercses csomagolópapírokat és ajándéktasakokat több méretben. Ezen típusú csomagolóanyagok alapanyának előállításához nincsen szükség fák kivágására, ráadásul a minták is nagyon aranyosak!

Ajándékötletek a Manubabától

Kiváncsi vagy a Manubaba válogatott ajándéklistájára? Csokorba szedtük visszajelzéseitek, valamint tapasztalaink alapján, hogy szerintünk mik a legjobb ajándékötletek!