FRODDO - nyitott gyerekcipő - zárt szandál - vászon, bőr - rózsaszín, unikornis

Zárt szandál a FRODDO-tól – kinti és benti használatra

A Froddo mesebeli kiscipője könnyű vászon és bőr anyagok kombinációjából készült, ezért kimondottan jó választás akár az egész napos használatra. A zárt szandál a természetes anyagoknak köszönhetően nagyon jól biztosítja a szellőzést. Az extrán puha és rugalmas bőrrel bélelt talprész elősegíti a könnyed járást. A Froddo cipőjében a gyerekek szabadon játszhatnak, mozoghatnak és szaladgálhatnak.

Akár bent, a lakásban a hidegebb és csúszós padlózaton, vagy akár az óvodában, illetve bölcsiben váltócipőként is az egyik legjobb választás. A Froddo tépőzáras szandálja a dupla tépőzár segítségével könnyen felvehető.

A Froddo cipők gyártásakor kiemelt figyelmet fordítanak a kiváló minőségű alapanyagok használatára, annak érdekében, hogy a gyerekek egyáltalán ne érintkezzenek veszélyes kémiai vegyületekkel.

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

FRODDO – nyitott gyerekcipő – zárt szandál – vászon, bőr – rózsaszín, unikornis

A gyerekcipők esetében az egyik legfontosabb szempont, hogy a folyamatos növésben és változásban lévő gyermek-lábak soha ne legyenek szűk, kényelmetlen és kemény cipőbe bezárva. Nagyon fontos, hogy a jó minőségű cipők viselése nem csak a lábaknak fontos. Ez egyrészt hatással van a kicsik közérzetére, másrészt az egészséges testfelépítésre is.

A legfontosabb szempont az első lépés cipők esetében, hogy elegendő mozgásteret biztosítanak a lábujjaknak. Miközben lekövetik a láb anatómiai vonalát, biztonságosan támogatják a kicsiket a járásban. Minden egyes pár FRODDO cipő rendkívül puha, kényelmes és hajlékony (ugyanúgy hosszában, mint keresztben).

Akár bent, a lakásban a hidegebb és csúszós padlózaton, vagy akár az óvodában, illetve bölcsiben váltócipőként is az egyik legjobb választás. A Froddo tépőzáras szandálja a dupla tépőzár segítségével könnyen felvehető, ennek köszönhetően a gyerekek idővel saját maguk is bele tudnak bújni. Az egyszerű le és felvétel mellett a tépőzárak biztosítják, hogy a kiscipő a lehető legjobban illeszkedjen a gyerekek lábára.

Froddo minőség

A FRODDO kiemelt figyelmet fordít a kiváló, és mindenek előtt káros anyagoktól mentes, illetve környezetbarát alapanyagok felhasználására. Hajlékony gumitalpának köszönhetően tartós és könnyű viselet. Rugalmassága mindenki előtt a természetes mozgást biztosítja.

A modellek változatos színekben, illetve mintázatban érhetőek el, így mindenki könnyen megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt.

 

A cipők méretezése (mm)

19 méret 124
20 méret 131
21 méret 137
22 méret 144
23 méret 151
24 méret 157
25 méret 165
26 méret 172
27 méret 178
28 méret 185
29 méret 192


Méretprobléma esetén csere lehetőséget biztosítunk!

Üzletünkben és webshopunkban számos jó minőségű, első lépés cipőt tartunk. Kérdés esetén, kollégáink örömmel segítenek kiválasztani a kisgyerek lábának megfelelő gyerekcipőt!

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

Kizárólag elsőosztályú és jó minőségű fejlesztő játékok kerülnek fel a polcainkra. Ezek többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel gyere és tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Méret

, , , , , , , ,

Nem

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • FRODDO - nyitott gyerekcipő - zárt szandál - sötét rózsaszínFRODDO - nyitott gyerekcipő - zárt szandál - sötét rózsaszín

  FRODDO – nyitott gyerekcipő – zárt szandál – sötét rózsaszín

  10 990 Ft
 • Azaga - Cipzáros talpú cipő az első lépésekhez - zárt bokacipő winter - rózsaszínAzaga - Cipzáros talpú cipő az első lépésekhez - zárt bokacipő winter - rózsaszín

  Azaga – Cipzáros talpú cipő az első lépésekhez – zárt bokacipő winter – rózsaszín

  14 890 Ft
 • Azaga - cipzáros talpú cipő az első lépésekhez - zárt szandál - kékAzaga - cipzáros talpú cipő az első lépésekhez - zárt szandál - kék

  Azaga – cipzáros talpú cipő az első lépésekhez – zárt szandál – kék

  11 990 Ft
 • Azaga - cipzáros talpú cipő az első lépésekhez - zárt bokacipő - kékAzaga cipő_cipőleírás

  Azaga – cipzáros talpú cipő az első lépésekhez – zárt bokacipő – kék

  11 990 Ft