FRODDO - Dupla tépőzáras bőr zárt szandál - sötét rózsaszín

Minőségi, bőrből készült zárt szandál – nem csak utcai használatra

A Froddo dupla tépőzáras szandálja tökéletes választás a babáknak akár az első lépésekhez is, hiszen szuper hajlékony és csúszásmentes talpa biztos alátámasztást és stabil mozgást biztosít. Akár még a járással csak ismerkedő kicsiknek, de biztonságos és egészséges járást biztosít a már vagányan közlekedő totyogóknak is ajánljuk.

A Froddo cipők gyártásához felhasznált ún. Ecopell bőr, környezetbarát és bőrbarát. A ragasztás vízalapú ragasztóval történik, a színezés során pedig a legtisztább, minőségi anyagokból származó festékanyagokat használják fel agyártás során. Ennek a gondosságnak köszönhetően gyerekek nem érintkeznek veszélyes kémiai vegyületekkel.

A Froddo dupla tépőzáras cipői kiváló választás a kicsiknek, hiszen a tépőzárak segítségével könnyen felvehető, így a gyerekek idővel saját maguk is bele tudnak bújni. Ez a szuper, kívül-belül bőr cipő extra puha és hajlékony talpának köszönhetően egészséges járást biztosít.

Ideális a melegebb tavaszi és nyári időben, vagy akár benti váltócipőként is használhatjuk zárt térben (lakás, bölcsi, óvoda), hiszen biztonságosabban közlekedhetnek a kicsik a csúszós felületeken is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Vonalkód: N/A

Leírás

FRODDO – Dupla tépőzáras bőr zárt szandál – sötét rózsaszín

A Froddo babacipőiben a lábnak lehetősége van arra, hogy használja a járás során nélkülözhetetlen izmokat és szalagokat. Ezzel is meg támogatja a lábfej izmainak és csontjainak bekapcsolódását a járásba, ami segíti a lábfej egészséges fejlődését.

Fontos továbbá az is, hogy a folyamatos növésben és változásban lévő gyermek-lábak ne legyenek szűk, kényelmetlen és kemény cipőbe zárva, hiszen mindez kihat a közérzetükre, valamint az egészséges testfelépítésre is.

A FRODDO cipők minden terméküknél kiemelt figyelmet fordítanak a kiváló, de káros anyagoktól mentes és környezetbarát alapanyagok használatára. Puha, hajlékony gumitalpának köszönhetően tartós és könnyű, rugalmassága pedig természetes mozgást tesz lehetővé, valamint valódi bőrből készülnek. Változatosak színben, mintázatban érhetőek el, így mindenki könnyen megtalálja az ízlésének megfelelőt.

A FRODDO cipők rendkívül puhák, kényelmesek és hajlékonyak (hosszban és keresztben is), így elegendő mozgásteret biztosítanak a lábujjaknak, illetve követik a láb anatómiai vonalát.

Nem csak zárt térben, de a lakásban, otthoni, vagy bölcsben, oviban váltó cipőként is tökéletes választás, hiszen segíti a kicsiket a járásban, főleg csúszós felületen, ahol a biztonság érzete sokszor nincsen meg.

Méretek (mm)

20 méret 131 mm
21 méret 137 mm
22 méret 144 mm
23 méret 151 mm
24 méret 157 mm
25 méret 165 mm
26 méret 172 mm
27 méret 178 mm
28 méret 185 mm
29 méret 192 mm

Méretprobléma esetén cserelehetőséget biztosítunk.

Ismered a Manubaba játékkínálatát?

A Manubabában kizárólag elsőosztályú, jó minőségű, fejlesztő játékok kerülnek a polcainkra. Többségében fa játékok, melyek a montessori szemlélet jegyében születtek.
Minden korosztályra gondolunk, hiszen a babajátékok mellett a nagyobb korosztály számára is elérhetőek a játékok.

Ha ötleteket keresel tekintsd meg az alábbi játékok valamelyikét:

További információk

Brand

Méret

, , , , , , ,

Nem

Szállítási információk

Házhozszállítás

Két csomagküldővel dolgozunk együtt: a szállítást kérheted a GLS futárszolgálattal (házhozszállítás, csomagpont vagy csomagautomata), vagy a Packeta csomagküldővel (csomagpont vagy csomagautomata).

Érdekelhetnek még...

 • FRODDO - Puhatalpú, bőr gyerekcipő az első lépésekhez - barna szandál

  FRODDO – Puhatalpú, bőr gyerekcipő az első lépésekhez – barna szandál

  14 990 Ft
 • minőségi gyerekcipő - átmeneti cipő kislányoknak - minőségi, bőr gyerekcipő

  FRODDO – átmeneti, magasszárú bőr cipő – rózsaszín/csillagos

 • FRODDO - első lépés cipő - puhatalpú bőr gyerekcipő - kék bokacipő

  FRODDO – első lépés cipő – puhatalpú bőr gyerekcipő – kék bokacipő

  14 990 Ft
 • FRODDO - nyitott gyerekcipő - zárt szandál - sötét rózsaszínFRODDO - nyitott gyerekcipő - zárt szandál - sötét rózsaszín

  FRODDO – nyitott gyerekcipő – zárt szandál – sötét rózsaszín

  10 990 Ft