ORIGI Natúrkozmetikumok

Termékeinket a mindennapok ihlették, így született meg az ORIGI natúrkozmetikumok „trendi és természetes” világa. Trendi kívülről- természetes belülről! Célunk, hogy természetes alapanyagokból, kiváló minőségű és a vásárlóink igényeit maximálisan kielégítő, divatos kínálatot nyújtsunk kézműves kozmetikumainkkal.

Márkanevünkbe sűrítettük mondanivalónk lényegét: ORganikus, ORIGInális, RItától, ÁGItól…

Pont olyan, amelyet megálmodtunk!

Organikus alapanyagokat használunk, eredeti, originális receptúráinkhoz. Trendi megjelenésű termékeinkkel igazi Origi életérzést kínálunk. Manufaktúránkból kikerülő termékeink izgalmas illatvilágukkal, szemet gyönyörködtető színpalettával igazi felfrissülést jelentenek – az Origi stílusos köntösében.

Az Origi Manufaktúrájában nap mint nap értékes növényi alapanyagokkal, illóolajokkal dolgozunk. Ezek beszerzése gondos, körültekintő folyamat. Nem alkuszunk, ezért csakis kiváló minőségű alapanyagokat vásárolunk, melyeket –ahol csak lehetséges- hazai gyártóktól, termelőktől szerzünk be. Ezzel is próbáljuk vállalkozó társaink boldogulását segíteni, hozzájárulva, hogy ők is munkahelyeket teremthessenek. Az Origi küldetése is, hogy támogassuk a magyar piacot, nemcsak a beszerzéseinkre figyelve, hanem a saját piacunkat erősítve, a hazai gyártók támogatásával.

Close Menu
error:
×
×

Cart