Manubaba bolt

Bemutatkozik a Manubaba

Ha unod, hogy folyamatosan rohansz, hogy beolvadsz a tömegbe, ha mersz egyedi lenni és érdekel az újdonság varázsa, akkor a Manubaba boltban jó helyen jársz.  

A mai felgyorsult világban, ahol egyre jobban a tömegtermelés és a gépesítés nyer teret, mi magunk is hajlamosak vagyunk beszűkülni. Követjük a trendeket, melyeket a vezető márkák diktálnak, a játszótéren minden második kisgyerek ugyanabban az esőnadrágban szaladgál.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a nagyüzemi gyártásban készült tömegtermékek és árucikkek, melyeket minden második ember használ és visel se nem minőségiek, se nem egyediek, illetve a környezetre gyakorolt hatásuk sem túl kedvező.

Szerencsére, újabban egyre többen fordulnak a kisebb gyártók felé, egyre nagyobb igény van a hazai, jó minőségű, egyedi termékekre. Jó hír, hogy aki igyekszik tudatosan vásárolni és a low fashion irányzatot követni, rengeteg tehetséges, magyar tervezőt találhat az itthoni piacon.

A Manubaba bolt célja a hazai gyártók támogatása és összefogása. Az alkotók többnyire anyukák, akik nem szeretnének visszamenni a 8 órás állásukba dolgozni, inkább saját lábukra állnak, alkotnak, terveznek, és fantasztikus termékeket hoznak létre.

Egy üzlet, ahová betérve biztosak lehetünk benne, hogy a termék, amit leemelünk a polcról, kiváló minőségű, európai (főként magyar) gyártású.

A Manubaba boltban megjelenő termékeknél a praktikum előtérbe kerül, hiszen gyakorló édesanyák készítik őket, saját ötleteik és tapasztalataik alapján. Egyedi, mégis divatos termékeket alkotnak.

A Manubaba nem csak a hagyományos értelemben vett üzletként funkcionál, hanem a lehetőségek tárházaként is. Lehetőség az egyediségre, a közösségre, olyan baba, kisgyermek és női termékek vásárlására, használatára és viselésére, melyek egyediek és környezetbarát módon készülnek.

 

Várunk szeretettel a hegyvidéki bababoltban, a Margaréta játszóval szemben!

 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Close Menu
error:
×
×

Cart